Kontakt os: +45 61604429 

Om os

Sydvestjysk Pelscenter pelser ca. 850.000 mink i den kommende sæson, der starter i november 2015 og varer indtil marts 2016.

Sydvestjysk Pelscenter er ved at lande godt på benene efter opstarten af produktionen i 2013. I den indeværende sæson er der pelset omkring 600.000 mink og i den kommende sæson skal op mod 850.000 mink pelses og bearbejdes.

I den kommende sæson skal vi flå 35-40.000 mink om dagen. Omkring 10-12.000 bearbejder vi videre og resten ryger på frys.

  • Pelscentret ligger i et nedlagt mejeri i udkanten af Varde med 10.000 kvadratmeter under tag.
  • Det er nærmest ideelle rammer. Vi har en stor frysekapacitet og gode muligheder for at lave en rigtig god logistik, så vi har mindst mulig håndtering. Det hjælper os med at arbejde effektivt, og bevare den høje kvalitet.
  • Maskiner og udstyr er nyere og velfungerende, hvor der er fokus på at udstyret fungerer tilfredsstillende og medarbejderne for den nødvendige oplæring så medarbejderne kan lave kvalitetsarbejde. For at sikre kvaliteten af skindene og en god oplæring har Sydvestjysk Pelscenter en aftale med tidligere minkavlere, som er med til at kvalitetssikre arbejdet. Det er hovedsagelig i flåprocessen, at de er med til at oplære de nye medarbejdere. Samtidig står de for kontroller i de forskellige operationer i produktionen, og registrer alt, så man kan følge skindene og stå inde for kvaliteten.
  • Det er vigtigt at medarbejderne er stabile og kan arbejde effektivt, således produktionsomkostningerne kan holdes nede. 
  • Ledelsen har fokus på at medarbejderne kan arbejde sammen, at medarbejderne viser respekt for hinanden og er interesseret i at hverdagen fungerer godt.
  • I højsæsonen beskæftiger vi op til 130 medarbejdere, heraf er de fleste fra Letland, hvor mange af medarbejdere tager orlov fra deres arbejde fra fx offentlige stillinger i hjemlandet.
  • I november og december forventer i at arbejde i 2 skifte som er dag- og aftenhold mens vi fra januar og frem til marts forventer at arbejde i 1 skifte som er daghold.
  • Arbejdsugen er fra mandag til og med lørdag, mens søndag er fridag.
  • Det er vigtigt for Pelscentret at medarbejderne befinder sig godt, når de er i Danmark. Det gælder både i og uden for arbejdspladsen. Sydvestjysk Pelscenter er behjælpelig med at finde sommerhuse som medarbejderne kan leje mens de er i Danmark. 

Kontakt

 +45 61604429

Ansøge om et job:

info@sydvestjyskpelscenter.dk 

Forretning mail:

kontor@pelseri.dk 

Sydvestjysk Pelscenter A.M.B.A.

Lerpøtvej 56

6800 Varde

CVR-nr. 35248196